...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

RakSys - Készletgazdálkodási Értékesítési rendszer

 

 

Örömmel mutatjuk be önnek a RakSys rendszerünket mely különböző moduláris kiépítésben az elmúlt 10 évben számtalan helyen került telepítésre. A bátran kijelenthetjük, hogy RakSys rendszer képes minden a kereskedelemben előforduló készletgazdálkodási, értékesítési, leltározási stb. feladat megoldására. Mára a rendszerünket számtalan cég használja kisebb nagyobb hálózati kiépítésben kis és nagy kereskedelmi egységekben. A partnereink között tudhatunk kisebb 50-60 cikkelem vezetésék végző céget, de megtalálható több 10 ezer cikkelemmel dolgozó áruházak kereskedelmi egységek is. A rendszereinket a tapasztalatok alapján "A", "B", "C" kategóriákba soroltuk. A kategóriák létrehozását azért tartottuk fontosnak, hogy partnereink csak azt a modult vásárolják meg amelyikre valóban szüksége van így az ár érték arányt a lehető legjobban tudjuk biztosítani.

A rendszereink elkészítésekor figyelembe vettük, hogy nagyon gyorsan lehessen vele az értékesítést elvégezni, mivel tudtuk a vevő nem szívesen vár a számla elkészítésére. Figyelembe vettük azt a kereskedelmi a gyakorlatot (kiskereskedelmi egység) mikor a vevő egyszerű vásárlásakor nem kér számlát (elegendő a pénztárgépes nyugta), ebben az esetben a készlet mozgás nem lesz vagy külön készlet korrekciót kell végezni. A RakSys képes összeköttetést létesíteni egyes pénztárgépekkel így a rendszerrel végeztetett "Pénztárgépes eladás" azonnal rendezi a készletet a kapcsolat következtében a nyugtá zárása után!

A rendszer azonnali készlet korrekciót végez, így a biztosítja a pontos mérlegelt átlagáron történő készletvezetést a folyamatos elemzésekhez, de információt ad az utolsó beszerzési ár, vagy Eladási áras nyilvántartáshoz.
A rendszert minden olyan készletgazdálkodó és vagy értékesítő cégnek ajánljuk, aki szeretné klasszikus árukartonon látni az árucikkeinek mozgását, jelenlegi helyzetét. Szeretné az eladásokat meggyorsítani a kimenő és bejövő pénzügyi helyzetét naprakésznek tudni. A rendszer támogatja a vezetői információkat, így azonnal kaphat kimutatásokat a készletről forgalomról, forgásról, vevőnkénti forgalomról, különböző kintlévőségekről stb.

A rendszer a gyakorlati tapasztalok és szakmai ismeret alapján készült így a partnereink a kiválaszthatják RakSys kategóriájából a számára megfelelőt melyet mi a gyakorlatban bemutatunk. A rendszereinkhez (kivétel a SzámlaSys Cikkelemes számlázó) minden esetben egy személyes bemutatót ajánlunk - ennek hiányában demó lemezt nem áll módunkban biztosítani. A bemutató a természetesen díjtalan melynek célja, hogy bemutassuk a rendszert és megismertessük a hozzákapcsolódó szolgáltatásainkat.

A bemutató során módunkban áll már működő megoldásokat is ismertetni ami lehet, hogy az ön hatékonyságát is növelheti (pl. vonalkód technológia, adatgyűjtők stb...).

Ha szeretne több információt kapni a rendszerünkről, kérem, töltse le a "Bővebben a RakSys-ről" dokumentumot melyben a modulok működéséről bővebb információt kaphat.
Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt oldalon található űrlap segítségével, hogy kollégánk a megadott kérdéseire önnek személyre szabott választ adhasson e-mail-en vagy telefonon.

 

Fotó bemutató >>>


 

Hírek

 • NAV OnineSzámla 3. hó!
  2019-03-18 08:08:58

  A NAV kötelező Onlineszámla módosításainak megfelelően a rendszerinket a hónap folyamán cseréljük!


   

 • :)
  2019-03-08 09:07:45

   

  Kedves Hölgy Partnereink!
  Nagyon Boldog Nőnapot Kívánunk! 

   

 • LOG Raktár v2019
  2018-11-29 08:45:16

   Partnereink igényeihez igazodva Önállóan is forgalmazzuk  ezt követően a “LOG Raktár” rendszerünket! A rendszer alkalmas egy komplett logisztikai raktár irányítására (Betárolás, Komissió, Kitárolás stb.) További információ, bemutató igénylés : ctmszoft@gmail.com címen.

   

   

 • Rendszerbemutató Országjárás ‘18

  Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys_VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk Novemberben!

  Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetősőgét a ctmszoft@gmail.com címre.

  Visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Bemutató 2019!
  2018-09-24 08:00:00

   

  Készüljön fel 2019-re!  Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére.

  Kérjen visszahívást!


   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • FONTOS!
  2018-06-01 10:47:29

  FONTOS: Július 1-től új szabályok az online számlázásban.

  >>> Cégmenedzser <<<

  Rendszereink már megfelelnek ennek az elvárásnak! Hamarosan Ön is kipróbálhatja, de előtte az alaplépéseket el kell végeznie, kérem olvassa el a fenti linket!


   

 • Régi ÉtteremSys!
  2018-03-01 08:24:12

  Technika és törvényi változások figyelembevétele miatt az Éttermi rendszereink cseréje szükségessé vált! A korábbi verziók használhatóak, de azokra már nem tudunk biztosítani támogatást így kérjük a partnereinket, hogy térjenek át az ÉtteremSys VIR v2018 rendszerünkre, ezzel kapcsolatban keressenek bennünket állunk rendelkezésre!


   

 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Korábbi híreink

Asztali nézet