...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

Tisztelt Látogató!

 

A partnereinktől / felhasználóinktól kapott visszatérő kérdéseket gyűjtjük itt össze, ezekre a válaszokra megpróbálunk kimerítő válasz adni, hogy bármikor egy elővehető tudástár alakuljon ki a nem napi rutinnal használt modulok terén.

Ha Ön is szeretne itt olvasni egy-egy felmerült problémáról, feladat megoldásról a rendszereinkkel kapcsolatban, kérem jelezze felénk a következő email címen: info@ctmszoft.hu

 


 

1. Főkönyvi feladás visszavonása.

2. Adatok küldése a cTm Szoft rendszeréhez

 

1. Főkönyvi feladás visszavonása.

A FuvarSys (RakSys) rendszer a kimenőszámlákat áttudja adni könyvelő rendszerek részére további (könyvelés) felhasználás céljára. A számlák átadására egy alkalommal kerülhet sor, az átadás dátumát a gép feljegyzi és az átadás csomagot sorszámozza. Az egyszeri átadás célja, hogy egy számla 2x ne legyen lekönyvelve.

Mi legyen ha nem lett lekönyvelve a kimenőszámla csomag?

A FuvarSys a számlákat újra nem adja át ezért ha még is átakarja adni a számlák azok feladási státuszát vissza kell vonni és ezt követően újra átadható lesz.

Számla Feladási Státus visszaállítás...

Lépjen be a Számla / Számlalista ablakba és és ott ha egy feladott számlára kattint és az ablakban jobbra megy látható lesz egy FELADÁS DÁTUMA és FELADÁS Sorszáma...

szamlalista01.jpg

 

Egy feladott számlán ha jobb egérgombot nyom akkor a feljövő repülőmenük között válassza az „Azonos sorszámú tételek visszavonása” almenüt. A Számlák feladás szempontból vissza lesznek állítva és újra feladhatóak.

 

További jó munkát!

cTm Szoft Bt.

Vissza a lap elejére...

 


 

2. Adatok küldése a cTm Szoft szerverére.

Az aktuális adatokat akkor célszerű a cTm szerverére elküldeni ha:

 • olyan kérdésben szeretne konzultálni, amihez az adatokat látnunk kell.

 • az adatait plusz biztonságban akarja tudni és a szerverünket használja másodlagos biztonsági háttérnek.

 • esetleg valami hiba keletkezett amit javítani kell,


 

Az adatok elküldése FTP szerverünkre történik ezért OnLine Internet elérésre szűkség van és engedélyezni kell az FTP kapcsolati lehetőséget. (Általában ez így van mindenkinél)

 

Az adatküldés lépései.

 

Bejelentkezés után be kell lépni a az EGYÉB menü Adatbázis mentés ablakba (Ez az ablak jön fel a rendszerekből történő kilépéskor is).

arhiv_01.jpg

Meg kell nyomni a Biztonsági mentés – FTP nyomógombot. A rendszer elkezdi az adatok leválogatását és erről egy FEKETE ablakban kap tájékoztatást.

arhiv_02.jpg

FONTOS! Amíg a FEKETE ablak magától be nem záródik nem lehet tovább lépni. Ez lehet akár 1 perc is.

arhiv_03.jpg

… ha bezáródott kérem reagáljon IGEN nyomógombbal. És a gép az előzőekben leválogatott csomagot elkezdi elküldeni a cTm Szoft Szerverére. Erről egy FEKETE ablakban kap információt.

arhiv_04.jpg

FONTOS! Amíg a FEKETE ablak magától be nem záródik nem lehet tovább lépni. Ez lehet akár 1-3 perc is.

 

Ha az ablak bezáródott a csomag átment,  kérem az OK gombbal fejezze be a feladatot.

arhiv_05.jpg

 

Köszönjük a figyelmét további jó munkát!


Vissza a lap elejére...

Hírek

 • Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése
  2018-02-21 07:43:49

   

  Rendszereinkbe is beépítésre kerül és várhatóan Áprilistól kerül a átadásra az OnLine modul, teljes próba lehetőséggel, hogy a határidő zökkenőmentes legyen partnereink számára!
  Bővebb információ: info@ctmszoft.hu

   
 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • 2017 / 18

  Tisztelt Partnereink, Látogatóink!

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!


   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Rendszerbemutató Országjárás ‘17
  2017-10-24 08:50:41

   Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk November hónapban! Időpont egyeztetés miatt kérem jelentkezzen << itt >>  vagy adja meg elérhetősőgét az info@ctmszoft.hu címünkre...  hamarosan visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt.

   

 • Rendszerbemutató 2018!
  2017-09-20 08:23:36

   Készüljön fel a 2018-ra! Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére. 

   Tovább >>> 


   

 • Korábbi híreink

Asztali nézet