...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

Ismerkedjen meg rendszereinkkel, szoftvereinkkel.

Kérje ingyenes bemutatónkat, demó verzióinkat.

Nincs fotó

Nincs kép!

 

Szállító, Szállítmányozó és saját javítóbázissal rendelkező Fuvarozócégek részére készült komplett Fuvarszervező és Költségelemző Rendszer. A rendszer hatékony, a kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható.

Bővebb Ismertető >>> 

Nincs kép!

 

Különböző kiépítésű Készletgazdálkodási és Értékesítő Rendszer kiskereskedelmet folytató cégek számára. A rendszer értékesítési modulja, gyors, vonalkód alapú így hatékony rendszer pl. az élelmiszer üzletekben is!

Bővebb Ismertető >>> 

 

 

Nincs kép!

 

Egy hatékony, gyorsan kezelhető Éttermi és Vendéglátói Rendszer. A bevitt „Étlap" segítségével készít Rendelést (Konyhára, Italpultra Grill kertbe stb…) . A rendeléseket felszolgálóhoz, asztalhoz köti. A rendszer kezelhető hagyományos billentyű vagy érintő képernyő segítségével. Sokrétű visszaadott kimutatások.

Bővebben >>>

Nincs kép!

 

számlázó szoftvereink elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozásoknak nyújtanak megoldást, akik szolgáltatásokat és olyan termékeket számláznak, ahol nincs raktárkezelés. Az egyszerű kezelés, hatékony, gyors munkavégzést tesz lehetővé. A program Belföldi és Nemzetközi számlák kibocsájtására egyaránt képes.

Bővebben >>>

 

 

Nincs kép!

Jelentkezés személyes bemutatóra

Nincs fotó

Igényelje Demó verziónkat

 

 

A Rendszereinkkel kapcsolatos egyéb információk

 

Mikro, Kis, Közepes és Egyéni vállalkozók részére

 

A rendszereinket már nagyon alacsony havidíj ellenében elérhetővé  tettük a mikro kis és közepes vállalkozások részére. Így lehetségessé válik, hogy minimális ráfordítással egy megbízható, modern rendszert használjon. 

E l ő n y ö k

Alacsony költségek:

Mivel 30 nap ingyenes próbaidő után a használatbavétel havidíjas bérléssel folytatható.

Nincs kockázat:

Az első 3 havi bérleti díjat beszámoljuk, ha a vásárlás mellett dönt.

Gyors használatba vétel:

Mert az alap verzió szinte azonnal használható, egyedi módosítás (Grafika elhelyezés rövid időn belül a használatba vétellel párhuzamosan.)

 

Hírek

 • Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése
  2018-02-21 07:43:49

   

  Rendszereinkbe is beépítésre kerül és várhatóan Áprilistól kerül a átadásra az OnLine modul, teljes próba lehetőséggel, hogy a határidő zökkenőmentes legyen partnereink számára!
  Bővebb információ: info@ctmszoft.hu

   
 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • 2017 / 18

  Tisztelt Partnereink, Látogatóink!

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!


   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Rendszerbemutató Országjárás ‘17
  2017-10-24 08:50:41

   Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk November hónapban! Időpont egyeztetés miatt kérem jelentkezzen << itt >>  vagy adja meg elérhetősőgét az info@ctmszoft.hu címünkre...  hamarosan visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt.

   

 • Rendszerbemutató 2018!
  2017-09-20 08:23:36

   Készüljön fel a 2018-ra! Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére. 

   Tovább >>> 


   

 • Korábbi híreink

Szavazás

Ön hogyan szeret megismerkedni egy új rendszerrel?
Interneten keresztül
Személyesen
Asztali nézet