...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

Ismerkedjen meg rendszereinkkel, szoftvereinkkel.

Kérje ingyenes bemutatónkat, demó verzióinkat.

Nincs fotó

Nincs kép!

 

Szállító, Szállítmányozó és saját javítóbázissal rendelkező Fuvarozócégek részére készült komplett Fuvarszervező és Költségelemző Rendszer. A rendszer hatékony, a kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható.

Bővebb Ismertető >>> 

Nincs kép!

 

Különböző kiépítésű Készletgazdálkodási és Értékesítő Rendszer kiskereskedelmet folytató cégek számára. A rendszer értékesítési modulja, gyors, vonalkód alapú így hatékony rendszer pl. az élelmiszer üzletekben is!

Bővebb Ismertető >>> 

 

 

Nincs kép!

 

Egy hatékony, gyorsan kezelhető Éttermi és Vendéglátói Rendszer. A bevitt „Étlap" segítségével készít Rendelést (Konyhára, Italpultra Grill kertbe stb…) . A rendeléseket felszolgálóhoz, asztalhoz köti. A rendszer kezelhető hagyományos billentyű vagy érintő képernyő segítségével. Sokrétű visszaadott kimutatások.

Bővebben >>>

Nincs kép!

 

számlázó szoftvereink elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozásoknak nyújtanak megoldást, akik szolgáltatásokat és olyan termékeket számláznak, ahol nincs raktárkezelés. Az egyszerű kezelés, hatékony, gyors munkavégzést tesz lehetővé. A program Belföldi és Nemzetközi számlák kibocsájtására egyaránt képes.

Bővebben >>>

 

 

Nincs kép!

Jelentkezés személyes bemutatóra

Nincs fotó

Igényelje Demó verziónkat

 

 

A Rendszereinkkel kapcsolatos egyéb információk

 

Mikro, Kis, Közepes és Egyéni vállalkozók részére

 *

A rendszereinket már nagyon alacsony havidíj ellenében elérhetővé  tettük a mikro kis és közepes vállalkozások részére. Így lehetségessé válik, hogy minimális ráfordítással egy megbízható, modern rendszert használjon. 

E l ő n y ö k

Alacsony költségek:

Mivel 30 nap ingyenes próbaidő után a használatbavétel havidíjas bérléssel folytatható.

Nincs kockázat:

Az első 3 havi bérleti díjat beszámoljuk, ha a vásárlás mellett dönt.

Gyors használatba vétel:

Mert az alap verzió szinte azonnal használható, egyedi módosítás (Grafika elhelyezés rövid időn belül a használatba vétellel párhuzamosan.)

Hírek

 • OnLine Számla 2020.07.01.
  2020-02-01 07:47:57
  2020. július 1-jétől áfa értékhatárra tekintet nélkül kötelezővé válik az online számlakiállítás vagy más néven OnLine Számla beküldés, ha a vevő is adóalany. 2021-től pedig a magánszemélyek felé kiállított számlára is igaz lesz ez. A rendszereink ezt a feladatot elvégzik, ha kérdése lenne akár új vagy régi partnereinknek kérjük tegyék fel azt a ctmszoft@gmail.com címünkön.
   
 • Tisztelt Partnereink!

 • FuvarVIR v2020 bemutató
  2019-10-04 08:00:46

   Kérjük ismerkedjen meg a FuvarSys VIR ( Fuvarszervező, Költségkezelő és Pénzügyi rendszer-el ). Mi elvisszük Önökhöz és bemutatjuk Novemberben! Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetőségét a ctmszoft@gmail.com címre - Visszahívjuk!


   

  Vagy jelentkezzen ingyenes szofverbemutatóra!  >>> Jelentkezés <<<


   

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Változás!
  2019-04-30 06:45:20

   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy hónap haladékot biztosít az OnLineszámla 2019.05.02-re tervezett módosítások bevezetésére! A rendszereink ennek a törvénynek megfelelve dolgoznak már, így a partnereinknek nem kell semmit sem tenni, de a hasonló változások miatt a frissítések elvégzése fontos feladat marad!


   

 • OnLine Számla v2.0
  2019-03-27 08:08:00

   

  Úgy érzi sokat frissítjük a rendszereinket? Unja is talán? 
  Kérjük ne tegye, az Ön érdekében tesszük..., hogy mik változtak és fognak a jövőben erről olvashat az alábbi linken! Online Számla v2.0

 • NAV OnineSzámla 3. hó!
  2019-03-18 08:08:58

  A NAV kötelező Onlineszámla módosításainak megfelelően a rendszerinket a hónap folyamán cseréljük!


   

 • LOG Raktár v2019
  2018-11-29 08:45:16

   Partnereink igényeihez igazodva Önállóan is forgalmazzuk  ezt követően a “LOG Raktár” rendszerünket! A rendszer alkalmas egy komplett logisztikai raktár irányítására (Betárolás, Komissió, Kitárolás stb.) További információ, bemutató igénylés : ctmszoft@gmail.com címen.

   

   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • Korábbi híreink

Szavazás

Ön hogyan szeret megismerkedni egy új rendszerrel?
Interneten keresztül
Személyesen
Asztali nézet